مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی مرد دانشگاه های منطقه ۹ کشور با معرفی تیم های برتر  در دانشگاه حکیم سبزواری  خاتمه یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری در آیین اختتامیه این مسابقات در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در این دوره از رقابت ها، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه ۹ کشور شامل  استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان در قالب پنج تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دکتر محمدرضا معین فرد  افزود: تیم های شرکت کننده در این رقابت ها در یک گروه و به صورت دوره ای طی مدت سه روز در مجموع ۱۰ بازی  را برگزار کردند.

وی ادامه داد: در پایان مسابقات تیم های دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بیرجند و دانشگاه دامغان مقام های اول تا سوم این رقابت ها را کسب کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری یادآور شد: همچنین تیم دانشگاه سمنان به عنوان تیم اخلاق این رقابت ها معرفی شد.

دکتر معین فرد یادآور شد: دوره قبلی مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه های منطقه ۹ کشور در بخش مردان نیز در سال  ۹۴به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

[foogallery id=”2643169″]