مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری از موفقیت محققان این دانشگاه در اجرای  طرح تحقیقاتی ” بررسی تاثیرات اجرای خطوط ریلی در کاهش ترافیک درون شهری، کاهش آلاینده ها و افزایش ایمنی ترافیک” معاونت برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد  خبر داد.

دکتر احسان امیری راد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: طرح تحقیقاتی ” بررسی تاثیرات اجرای خطوط ریلی در کاهش ترافیک درون شهری، کاهش آلاینده ها و افزایش ایمنی ترافیک” که طی قراردادی از سوی معاونت برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد با دانشگاه حکیم سبزواری منعقد شده بود با موفقیت به پایان رسید.

مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به تقدیر مهندس طاهری مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد و مهندس غلام زاده معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد  از نتایج بدست آمده در این تحقیقات،  افزود:  مجریان  این طرح تحقیقاتی دکتر مهدی دیمی دشت بیاض عضو هیات علمی گروه مکانیک و دکتر علی اصغر صادقی عضو هیات علمی گروه عمران  بوده اند.

وی مدت اجرای این طرح  را  از آذر ماه ۱۳۹۴ تا خرداد ۹۵ اعلام کرد و  عنوان داشت:  با توجه به مشخص نبودن میزان اثربخشی سرمایه گذاری های کلان انجام شده در حوزه قطار شهری، آثار و نتایج بهره برداری از خط ۱ قطار شهری مشهد در حوزه های آلودگی هوا، ایمنی ترافیک، صرفه جویی مصرف سوخت و… مورد بررسی و تحلیل کمّی قرارگرفته است.