در ادامه اخذ گرنت های پژوهشی بین المللی  استاد دانشگاه حکیم سبزواری موفق به اخذ ۴۸۰۰۰ پوند گرنت بین المللی شد.

دکتر غلامعلی فرزی استاد تمام دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری در تعامل با پژوهشگران بین المللی موفق به اخذ ۴۸۰۰۰ پوند گرنت پژوهشی بین المللی از پروژه مشترک بین دانشگاه بیرمنگام انگلستان و شرکت QXE یا ریتریس شد.

عضو هیات علمی و مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه در خصوص این خبر به روابط عمومی دانشگاه گفت: موضوع این پژوهش پوشش های پلیمری هیبریدی انکپسوله شده با خواص ضد باکتری فوق سریع هست.

مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه افزود: برنامه حوزه بین الملل دانشگاه برای سال جاری اخذ یک میلیون یورو گرنت پژوهشی بین المللی هست که تاکنون بخش قابل توجهی از ان محقق شده است.

دکتر فرزی یاد آور شد: سال گذشته برای اولین بار بالغ بر پانصد هزار یورو گرنت جذب شد و این روند به یاری خدای متعال و همت والای اعضای هیات علمی پرتوان دانشگاه حکیم سبزواری ادامه خواهد داشت.