اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه های دانشجویی

بدینوسیله به اطلاع می­رساند:به منظوربهره مندی موثردانشجویان محترم از اوقات فراغت و همچنین فراگیری مهارت های شغلی، در نظر است با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سبزوار، دوره های مهارت آموزی در رشته های خیاطی و چرم دوزی برگزار گردد.

لذا دانشجویان علاقمند می توانند جهت ثبت نام ازتاریخ ۱۷ مهرماه لغایت ۲۵ مهرماه به سرپرستان خوابگاه های محل سکونت خود مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است :

• طول مدت دوره ی خیاطی ۱۰۰ ساعت و طول مدت دوره ی چرم دوزی ۶۰ ساعت برنامه ریزی شده است.
  • آموزش خیاطی ساعت ۲۰-۱۶ روزهای یک شنبه و سه شنبه و آموزش چرم دوزی ساعت ۲۰-۱۶ روزهای شنبه برگزار می گردد.
  • به هنر آموزان هر رشته در پایان دوره و در صورت قبولی در آزمون مربوط، از سوی مرکز آموزش فنی و حرفه ای ، گواهی نامه معتبر اعطا می­گردد.
  • هزینه آموزش دوره های مزبور برای هر نفر متعاقباً اعلام خواهد شد.
  • مواد اولیه مورد نیاز جهت آموزش، توسط مرکز مزبور تأمین می شود.
  • محل برگزاری دوره های مورد نظر خوابگاه گلستان می باشد.
  • تاریخ ثبت نام اینترنتی پس از ثبت نام حضوری و تحویل مدارک متعاقباً اعلام خواهد شد.

مدارک لازم:

تصویر کارت ملی