فراخوان عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در خصوص پذیرش دانشجویان برتر و مستعد آموزشی – پژوهشی در مقطع دکتری (بدون آزمون)  سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اجرای آیین نامه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان ابلاغ شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور و آخرین اصلاحات آیین نامه مذکور ، مبنی بر ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر ؛ اقدام به پذیرش دانشجوی مقطع دکتری (در رشته های اعلام شده) بدون شرکت در آزمون سراسری ، برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نموده است.

آیین نامه پذیرش دکتری(حتما مطالعه شود)

شرایط متقاضیان:

کلیه دانشجویان یا دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد داخل و مورد تایید وزارت ، در صورتی که حائز شرایط ذیل باشند می توانند متقاضی اخذ پذیرش از این دانشگاه بوده و بدون شرکت در آزمون ، ‌در رشته های اعلام شده در این دانشگاه ادامه تحصیل نمایند . متقاضیان می بایست در خواست و مدارک خود را از ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ لغایت ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری به نشانی :http://www.hsu.ac.ir/talent ثبت نمایند .

1. بیش از ۲ سال از تاریخ دانش آموختگی (تاریخ دفاع)متقاضی نگذشته باشد(فارغ التخصیلان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ به بعد می‎توانند در این فراخوان شرکت نمایند مشروط بر آن که تا ۹۹/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل شوند).
  2. اخذ میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی (یا میانگین همتراز شده طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه)
  3. اخذ میانگین ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان نامه ) در دوره کارشناسی ارشد (یا میانگین همتراز شده طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه)
  4. کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه، مطابق جدول مندرج در آیین نامه(کسب حداقل ۷ امتیاز از بند مربوط به مقالات علمی و پژوهشی الزامی است)
  5. داشتن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی الزامی است.
  •  پذیرش افراد مشمول این آیین نامه در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  • ارائه اصل کلیه مستندات پژوهشی و آموزشی در زمان مصاحبه الزامی می باشد .

مراحل و مدارک ثبت نام اینترنتی :

• ثبت درخواست صرفا در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان به نشانی Http://Www.Hsu.Ac.Ir/Talent صورت می پذیرد
  • اسکن مدرک کارشناسی
  • اسکن مدرک کارشناسی ارشد ویژه فارغ التحصیلان یا اسکن ریز نمرات مقطع کارشناسی ارشد ویژه دانشجویان در حال تحصیل
  • اسکن صفحه اول شناسنامه
  • چکیده پایان نامه ارشد (فارسی-لاتین)/ در صورت عدم دفاع، تصویر پروپوزال
  • مقالات و یا نامه پذیرش مقالات (داشتن مقاله علمی- پژوهشی الزامی است)

تبصره : ارائه اصل کلیه مستندات پژوهشی و آموزشی در زمان مصاحبه الزامی می باشد .

• فیش واریزی به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال را به شماره حساب ۴۰۰۱۱۰۹۹۰۳۰۲۰۰۱۴ با شناسه پرداخت ۳۳۶۱۰۹۹۶۰۱۲۰۰۰۶۰۰۲۰۰۰۰۰۰۰۰۱۱۰۵( شماره شبا IR220100004001109903020014) به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی (قابل واریز از تمامی بانک هاو خود پردازها) جهت بررسی پرونده.

پس از بررسی اولیه مدارک ، کلیه متقاضیان واجد شرایط به مصاحبه دعوت خواهند شد ، زمان و محل مصاحبه متعاقبا از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد .

لینک ثبت نام استعداد درخشان دکتری