ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و موفقیت شما در آزمون  دکترای سال تحصیلی ۱۳۹۷-۱۳۹۶ ، از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.

.

زمان تحویل مدارک: ۲۸/بهمن/۹۶(فقط در وقت اداری)

.

مکان تحویل مدارک: ساختمان معاونت آموزشی

لطفا قبل از  تاریخ اعلام شده از مراجعه به دانشگاه قویا خودداری نمایید…

مدارک لازم جهت ثبت‌نام :
۱ـ اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد  (گواهی موقت یا دانشنامه) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی ،یا فرم معدل  مخصوص دانشجویانی که موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده اند .
تبصره ۱: دانشجویانی که با فرم معدل یا برگه‌ی نظام وظیفه ثبت‌نام شده‌اند لازم است حداکثر تا شش ماه بعد اصل مدرک کارشناسی  ارشد  را به دانشگاه تحویل فرمایند.
۲ـ اصل شناسنامه و دو سری کپی تمام صفحات آن.
۳ـ اصل کارت ملی و کپی آن.
۴ـ چهار  قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۵ـ مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند.(کارت جدید هوشمند برای دارندگان کارت پایان خدمت یا معافیت دائم )
۶ـ حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
۷- فیش واریزی ۳۰۰٫۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی و مراسلات پستی پیشتاز به شماره‌ی ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴ بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری.

لینک خبر در وب سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی