به اطلاع کلیه اساتید محترم و دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی می رساند که بر اساس مصوبه جلسه ۵۲۸ شورای آموزشی دانشگاه، کلیه دروس دوره کارشناسی در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مجازی و لزوما باید در سیستم آموزش الکترونیکی دانشگاه و به صورت برخط(آنلاین) و یا ترکیب برخط و برون خط (آفلاین) و بر اساس شیوه نامه ای که توسط کارگروه آموزش مجازی تهیه خواهد شد، تشکیل گردد.

دانشجویان لازم است در صورت وجود مشکل در ورود به سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه، با تماس با مسئول آموزش دانشکده خود (شماره تماس مسولان آموزش دانشکده ها) تا شروع نیمسال تحصیلی یعنی ۲۹ شهریور اقدام نمایند.
آدرس سامانه آموزش های الکترونیکی دانشگاه: elearning.hsu.ac.ir

همچنین بر اساس این مصوبه در صورت صدور مجوز از طرف ستاد ملی مبارزه با کرونا، کلاس های دانشجویان نوورود به مدت ۱ الی ۲ هفته به صورت حضوری خواهد بود.

مدیریت آموزشی