در راستای اجرایی شدن مفاد کنوانسیون همکاری های مشترک دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه پاریس ۱۳، برای نخستین بار دانشجویان فارغ التحصیل ممتازدانشگاه حکیم سبزواری جهت استفاده از بورس تحصیلی به دانشگاه پاریس ۱۳ اعزام می شوند.

مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر به پیگیری های صورت گرفته برای اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان فارغ‌التحصیل ممتاز دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه حکیم سبزواری از سوی دانشگاه پاریس ۱۳، اشاره کرد و گفت: سه دانشجوی فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه حکیم سبزواری جهت استفاده از بورس تحصیلی و اعزام به فرانسه برگزیده شدند.

دکتر غلامعلی فرزی افزود: رایزنی ها جهت اخذ بورس تحصیلی از دانشگاه پاریس ۱۳ از اردیبهشت سال ۹۷ توسط مدیریت همکاری علمی بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری آغاز و در خردادماه ۹۷ موافقت دانشگاه پاریس ۱۳ با اعطای بورس به ۱۰ دانشجوی فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه حکیم سبزواری حاصل شد.

وی ادامه داد: پس از کسب این موافقت جلسات متعددی با رییس دانشگاه، معاون و مدیر تحصیلات تکمیلی انجام گرفت و با بررسی پرونده های ارسالی از دانشکده ها، دانشجویانی که حائز صلاحیت های لازم بودند انتخاب و پرونده آنها توسط دانشگاه به حوزه بین الملل دانشگاه پاریس ۱۳ ارسال شد.

دکتر فرزی با اشاره به اینکه پس از ارسال پرونده ها به دانشگاه پاریس ۱۳، سه پرونده مورد توجه آنها قرار گرفت، افزود: آقای حمید صفر زاده رشته حقوق، خانم نسرین معینی اقبالی رشته شیمی و آقای سید رضا سعید جلالی رشته مهندسی مواد پس از احراز صلاحیت‌های مورد توافق دو دانشگاه ایرانی و فرانسوی به عنوان سه دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری هستند که جهت استفاده از بورس تحصیلی پاریس ۱۳ انتخاب شده اند.

مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: پس از اعلام اسامی دانشجویان، آقای دکتر برزویی، خانم دکتر حجتی و آقای دکتر فرزی به عنوان  اساتید راهنمای داخلی از دانشگاه حکیم سبزواری در جلسه ای که در تاریخ ۲۲ اسفند برگزار شد شرکت کردند و مقرر شد دانشجویان با اساتید راهنمای خود در دانشگاه مقصد ارتباط برقرار نمایند و موضوع رساله دانشجویان توسط استاد راهنمای فرانسوی و استاد راهنمای داخلی مشخص گردد و پیگیری جهت اخذ ویزا و اعزام دانشجویان صورت بگیرد.

گفتنی است  دانشگاه حکیم سبزواری ارتباطات گسترده علمی و آموزشی با دانشگاه پاریس ۱۳ و سایر دانشگاه های کشور فرانسه دارد.