۴ طرح عمرانی – رفاهی دانشگاه حکیم سبزواری با حضور قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری و مدیر کل طرح های عمرانی وزارت علوم روز چهارشنبه طی مراسمی در  این دانشگاه  افتتاح شد.

به گزارش  روابط عمومی  این طرح ها روز چهارشنبه با حضور دکتر محمد سعید تسلیمی، قائم مقام وزیر علوم و دکتر رخشانی مهر، مدیر کل طرح های عمرانی وزارت علوم جمعی از مسئولان شهرستان افتتاح و کلنگ زنی  خواهد شد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در مراسم  روز چهارشنبه  ۲ طرح عمرانی شامل سالن همایش بیهقی به عنوان بزرگترین و مدرنترین سالن کنفرانس غرب خراسان با ظرفیت ۱۳۰ نفر و مجتمع رفاهی دانشگاه افتتاح خواهدشد.

دکتر دلبری  افزود: همچنین در این مراسم کلنگ دو طرح عمرانی- رفاهی دیگر به زمین می خورد.

وی، اعتبار این تعداد طرح را بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد.

گفتنی است آیین آغازین مراسم افتتاح و کلنگ زنی طرح های عمرانی دانشگاه حکیم سبزواری روز چهارشنبه ساعت ۸ صبح در سالن استاد شریعتی برگزار خواهد شد.