افتخارآفرینی تیم هندبال دانشجویان دانشگاه

تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه با اقتدار، مقام نخست مسابقات قهرمانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور را کسب کرد.

این دوره از مسابقات در دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت ۱۰ تیم در دو گروه ۵ تیمی انجام شد که پس از برگزاری مسابقات دوره ای، تیم های دانشگاه حکیم سبزواری و فردوسی مشهد به فینال راه یافته و در مسابقه نهایی نیز تیم دانشگاه حکیم با نتیجه ۳۰ بر ۲۹ حریف قدرتمند خود را شکست داد و موفق به کسب مقام نخست گردید. تیم های دانشگاه صنعتی شاهرود و تهران نیز مقام های سوم و چهارم مسابقات را بدست آوردند.

شایان ذکر است که تیم هندبال دانشگاه در حالی به این مهم نائل آمد که با بازیکنان تماماً بومی و بدون هیچ باخت و یا تساوی، با اقتدار کامل تمامی تیم های مدعی را از پیش رو برداشت.

سرپرستی تیم دانشگاه بر عهده جناب آقای دکتر محمدرضا شهابی کاسب و مربی تیم نیز آقای حسین شهابی کاسب بودند که ضمن تبریک به تمامی این عزیزان، از خداوند متعال بهروزی و توفیق روزافزون برایشان مسألت داریم.

روابط عمومی دانشگاه

گزارش تصویری مسابقات (با تشکر از روابط عمومی دانشگاه شاهرود)

IMG_0128 copy IMG_0099 copyIMG_0095 copy IMG_0144 copy IMG_0146 copy IMG_0151 copy IMG_0156 copy IMG_0197 copy IMG_0211 copy ???????????????????????????????