تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه حکیم سبزواری و انجمن مالی اسلامی ایران به امضا رسید.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این تفاهم نامه به منظور توسعه و تحکیم همکاری های علمی، آموزشی و تحقیقاتی و ایجاد ارتباط مؤثر و فعال و نیز استفاده بهینه از امکانات، استعداد و توانائی ها در جهت رفع نیازهای پژوهشی و آموزشی طرفین در حوزه “مالی اسلامی”بین دو طرف به امضاء رسید.
دکتر حسن صیانتی افزود: انجام پژوهش های بنیادی، کاربردی، توسعه ای و راهبردی در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامه ها و رساله ها، برگزاری همایش ها، سمینارها، نشست های علمی و نمایشگاه های مشترک از جمله موضوعات این تفاهم نامه است.
وی ادامه داد: همچنین فراهم نمودن زمینه های لازم برای چاپ و انتشار مقالات علمی حاصل از طرح های تحقیقاتی و نیز آثار تألیفی و ترجمه با مضامین علمی، پژوهشی در حوزه مالی اسلامی تبادل اطلاعات، اسناد، مدارک، منابع پژوهشی و کتابخان ای و  استفاده از لوگوی طرفین در همایش ها، سمینارها و گواهی های مشترک پایان دوره کوتاه مدت از دیگر موضوعات مورد توافق در این تفاهم نامه می باشد.