جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه از کارخانه تولیدی ایران خودرو خراسان و کارخانه پارت پلاستیک بازدید به عمل آوردند.

کارخانه ایران‌ خودرو خراسان در شهرک صنعتی بینالود واقع و در تاریخ ۲۰/۳/۹۴ پذیرای تیم علمی دانشگاه حکیم سبزواری بود.

در این کارخانه که دارای خط تولید پژو ۴۰۵، سمند، پارس و سوزوکی می‌باشد، بالغ بر ۲۰۰۰ نفر نیروی انسانی به صورت نوبت کاری مشغول به کار هستند.

بازدیدکنندگان بنابر محدودیت زمانی، به ترتیب از خط تولید خودروهای سمند، ۴۰۵، پژو پارس و سپس به صورت فشرده از خط مونتاژ خودرو سوزوکی بازدید به عمل آوردند.

طبق هماهنگی به عمل آمده توسط رئیس پردیس خودگران دانشگاه، اعضای هیأت علمی از کارخانه پارت پلاستیک، واقع در شهرک صنعتی خیام نیشابور نیز بازدید کردند. در این کارخانه تعدادی از قطعات پلاستیکی خودروهای سواری تولید می‌گردد که در نوع خود در منطقۀ خاورمیانه زبانزد می‌باشد.

در پایان بازید نیز جلسه‌ای با حضور هیأت مدیرۀ کارخانۀ مزبور و اساتید دانشگاه برگزار گردید که در پی آن منجر به تنظیم قرارداد کاری و تفاهم‌نامه در بخش تحقیق و توسعه در زمینۀ تولیدات و ارتباط علمی و پژوهشی دانشگاه با صنعت شد.

این بازدید به همت امور بین‌الملل دانشگاه و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردید.

اعضای هیأت علمی حاضر در اردو ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین بازدیدهایی، از مسئولین امر تقاضای برگزاری اردوهای علمی و پژوهشی دیگر از این نوع در جهت رشد و توسعه مبادلات مابین صنعت و دانشگاه شدند.