مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیأت های امنا و ممیز دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور، روز جمعه ۱۱ ادریبهشت ضمن حضور در جلسه مشترک با هیأت رئیسه و اعضای شورای دانشگاه، از طرح های عمرانی و پیشرفت های حاصل شده بازدید به عمل آورد.

رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ولادت با سعادت مولای متقیان و نیز روز معلم، با ارائه گزارشی از وضعیت گذشته و حال حاضر دانشگاه در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، عمرانی و دانشجویی، به برخی کاستی ها و مشکلات موجود نیز اشاره نمود و خواستار حمایت و توجه بیشتر مسئولان ذیربط به این مشکلات شد.

دکتر جواد حدادنیا، همچنین پتانسیل و استعداد بالقوه دانشگاه حکیم سبزواری را به عنوان قطب علمی شمال شرق کشور، حائز اهمیت دانست و این امید را داد که در صورت حمایت ها و پشتیبانی های بیشتر وزارت علوم، این دانشگاه از جنبه های مختلف سرآمد منطقه خواهد شد.

سپس معاونین، برخی رؤسای دانشکده ها و مسئولین قسمت ها نیز به تناوب به ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام گرفته در حوزه کاری خود اشاره نموده و به تشریح پیشرفت های حاصله در سنوات اخیر پرداختند.

دکتر رستمی ابوسعیدی نیز در ابتدای سخنان خود با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی، گفت:

” بسیار خوشحال هستم از اینکه این کلام رهبر انقلاب را با تمام وجود در مسئولین و در دانشگاه حکیم سبزواری مشاهده نمودم و این نعمتی است که باید پاس داشته شود.”

مشاور وزیر علوم یکی از مشکلات عمده در آموزش عالی را نداشتن یک نقشه راه و برنامه استراتژیک بلند مدت دانست و افزود:

” همراه با هر برنامه راهبردی، بایستی برنامه ای اجرایی و عملیاتی نیز وجود داشته باشد تا با ارزیابی و نگرش عمیق و دقیق بر روی مشکلات و مسائل مختلف، بازنگری جامعی صورت پذیرد، ضمن اینکه در حوزه مسائل آموزشی نیاز است که محتواسازی شود و هماهنگی لازم در تمام ابعاد و سطوح جهت پیشبرد اهداف مد نظر برقرار گردد.”

رئیس هیأت های امنا و ممیز دانشگاه ها همچنین ایجاد و تمرکز بر رشته های میان رشته ای، گسترش فعالیت های بین المللی دانشگاه ها، برنامه ریزی جهت ایجاد رشته های تخصصی و کارشناسی در کشورهای دیگر، جذب کارشناسان، متخصصان و تکنیسین های مورد نیاز و جذب و فراخوانی نخبه هایی که از کشور خارج شده اند را از مهمترین اولویت های آموزش عالی دانست و ابراز امیدواری کرد که با این نگرش جدید در وزارت علوم، بسیاری از مشکلات و موانع موجود برطرف شود.

دکتر ابوسعیدی همچنین رشد کمی و کیفی دانشگاه حکیم را در ابعاد مختلف نسبتا مطلوب دانست و در همین راستا، جذب کمک های مردمی، استفاده از تسهیلات بانکی و اعتبارات مناسب و نیز تأسیس شرکت های دانش بنیان را، کمک مؤثری در تقویت و ارتقای دانشگاه برشمرد.

دکتر ابوسعیدی سپس با بازدید از برخی پروژه های عمرانی و در حال ساخت دانشگاه، از نزدیک با پیشرفت ها و اقدامات صورت گرفته آشنایی حاصل کرد و همچنین با کاشت نهالی در محدوده طرح اجرایی یادگار سبز – طرح کاشت ۱۳۶۰ اصله نهال در روز درختکاری- به رسم یادبود در این کار نیک، مشارکت نمود.

???????? ????????

????????