برگزاري جشن هاي شکوهمند انقلاب اسلامي در دانشگاه

به ميمنت فرا رسيدن ايام ا… دهه فجر و سي و سومين بهار انقلاب اسلامي و مقارن با هفته وحدت و ميلاد با سعادت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با حضور اعضاي هيأت علمي، کارکنان و خانواده ايشان، جشن باشکوهي در تالار استاد شريعتي دانشگاه برگزار شد.

در اين مراسم پس از تلاوت کلام ا… مجيد، آقاي دکتر محمديان، رئيس دانشگاه، ضمن عرض خير مقدم به حاضران در مراسم، با اشاره به ايام خجسته پيروزي انقلاب و ولادت ائمه اطهار در چند روز آينده، اين ايام را گرامي شمرد و ضمن تأکيد بر شرکت جامعه دانشگاهي دانشگاه حکيم سبزواري در راهپيمايي ۲۲ بهمن، به جايگاه رفيع ايران اسلامي در ابعاد مختلف علمي- پژوهشي و فناوري در عرصه جهاني اشاره و ابراز داشت که استعمارگران از اين پيشرفت ها در هراسند و به بهانه هاي مختلف از جمله انرژي هسته اي و تحريم هاي پي در پي سعي در رخنه در صفوف متحد مردم و کشور دارند.

پس از سخنان ايشان، آقاي دکتر وحيد، عضو پيشکسوت هيأت علمي دانشگاه نيز ضمن سخنراني با اشاره به دهه فجر و پيروزي انقلاب بر نظام ستمشاهي، فجر را سرآغاز و طلوع روشني و نويد بخش عنوان نمود.

اجراي برنامه هاي مختلف هنري از جمله ميانپرده طنز، سرود و حرکات موزون محلي نيز از ديگر برنامه هاي اين جشن باشکوه بود.