برگزاري چهارمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو

با پيگيري مستمر گروه علمي نانوفناوري دانشگاه، برای اولین بار با عقد تفاهم نامه بین دانشگاه حکیم سبزواری و ستاد فناوری نانوی کشور، چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو در روز جمعه ۹۳/۲/۱۹ از ساعت ۱۰ الي ۱۳ همزمان با کل کشور در دانشکده فني و مهندسي دانشگاه حکيم برگزار می گردد.

شایان ذکر است با توجه به تعداد زياد شرکت کنندگان در اين دوره از مسابقات، در شرق کشور تنها شهرهاي مشهد و سبزوار به عنوان مرکز برگزار کننده این آزمون انتخاب گرديدند.

لازم به ذکر است با توجه به توانمندی های دانشگاه حکیم سبزواری این دانشگاه در حال حاضر محل استقرار حوزه ترویجی ستاد نانو نیز می باشد.

رابط ستاد نانو با حوزه دانشگاه جناب آقاي دکتر حميد رضا اويسي و مسئوليت برگزاري آزمون نيز بر عهده آقاي دکتر بهمن کروجي خواهد بود.

.

baner jadid