نماینده برگزاری آزمون زبان MSRT از فراهم شدن زمینه برگزاری این آزمون  برای نخستین بار در دانشگاه حکیم سبزواری خبرداد.

آقای هادی کیخسروی با اعلام این خبر بیان نمودند: با توجه  به وجود ۱۷ رشته دکتری در دانشگاه حکیم سبزواری و تعداد زیاد دانشجویان دکتری در سطح دانشگاه های سبزوار و شهرستان های اطراف، طی پیگیرهای انجام شده مجوز برگزاری آزمون در دانشگاه حکیم سبزواری اخذ و امکان ثبت نام برای دوره جدید که در ۲۴ تیرماه سال جاری برگزار می شود فراهم شده است.

رئیس گروه آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه افزودند: پیش از این،  نزدیک ترین حوزه برگزاری این آزمون در شهر مشهد مقدس بود که با دریافت این مجوز، متقاضیان  می توانند در حوزه دانشگاه حکیم سبزواری ثبت نام و در آزمون شرکت نمایند.

شایان ذکر است این آزمون  به صورت دوره ای و معمولا هر ماه یکبار در سطح کشور برگزار می شود و ملاکی برای تعیین سطح زبان انگلیسی متقاضیان و بویژه دانشجویان دکتری می باشدکه متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت https://msrttest.saorg.ir از مورخه ۵/ ۴ / ۱۴۰۱ لغایت ۱۱ / ۴ /۱۴۰۱ نسبت به ثبت نام و شرکت در آزمون  مورخه ۲۴/۴/۱۴۰۱ در حوزه دانشگاه حکیم سبزواری اقدام نمایند.