دبیر علمی دومین کنگره بین المللی سربداران گفت: با هدف تخصّصی بودن موضوعات کنگره و بهره‌مندی از مباحث دقیق علمی، محور دومین کنگره بین‌المللی سربداران، «مطالعات تاریخی ـ اجتماعی سربداران»، خواهد بود.

دکتر مهیار علوی مقدم در حاشیه نخستین نشست شورای نظارت علمی دومین کنگره بین‌المللی سربداران در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، افزود: همچنین با هدف ارج نهادن به میراث فرهنگی بیهق و سبزوار و خاستگاه نهضت ستم ستیز، شیعه‌گرا و فتوت‌جوی سربداران و ارتقای جایگاه تاریخی سبزوار در حوزه‌های هنری، در کنار بخش علمی همایش،«نخستین جشنواره‌ هنری آیین سربداران» برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این جشنواره ملّی و دو سالانه خواهد بود و در محورهای نمایشی، آیینی، موسیقی ، نگارگری و پیکرتراشی برگزار می‌شود.
دکتر علوی مقدم یادآور شد: همچنین در این نشست دکتر محمودرضا سلیمانی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سبزوار به عنوان دبیر نخستین جشنواره هنری آیین سربداران تعیین شد.

وی اظهار داشت با توجه به مصوبات اولین نشست  دومین کنگره بین المللی سربداران با نام “دومین همایش بین‌المللی سربداران و نخستین جشنوار هنری آیین سربداران (مطالعات تاریخی ـ اجتماعی سربداران)” برگزار خواهد شد.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی سربداران عنوان داشت: با توجه به آغاز رسمی دومین کنگره بین المللی سربداران توسط دانشگاه حکیم سبزواری و در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره شورای نظارت علمی دومین کنگره بین‌المللی سربداران شکل گرفت.
وی ادامه داد: این شورا، پس از شورای عالی سیاستگذاری دومین همایش بین‌المللی سربداران، در جایگاه دوم قرار دارد و وظیفه‌ی آن نظارت بر تمام جنبه‌های پژوهشی، علمی واجرایی همایش می‌باشد.
گفتنی است اعضای شورای نظارت علمی دومین کنگره بین‌المللی سربداران  عبارتند از دکتر مهیار علوی‌مقدم(دبیر علمی همایش)، دکتر محمد کاظم علوی ، دکتر محمود رضا سلیمانی،دکتر علی یحیایی و دکتر حسین قدرتی.