معاون عمرانی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: سالن کنفرانس مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان یکی از مجهزترین سالن های  کنفرانس موجود در خراسان بزرگ در آستانه افتتاح و بهره برداری می باشد.

دکتر شهاب عباس زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه،اظهار کرد: این مرکز در زمینی به مساحت ۶۰۰متر مربع در مجموعه آمفی تاتر مرکزی دانشگاه و با گنجایش ۱۳۰ نفر و بودجه ۱۲۵۰میلیون تومان در آینده نزدیک و با حضور مسئولین شهرستان و وزارت متبوع افتتاح خواهد شد.SONY DSC
معاون عمرانی دانشگاه با اشاره به تجهیز این سالن در طی مدت ۲۵ روز، افزود: سالن کنفرانس مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری مجهز به مدرنترین فناوری ها و تکنولوژی های روز دنیا از جمله نورپردازی، ویدئو کنفرانس، صوت و تصویر بوده و همچنین دارای قابلیت اطفای حریق و سیستم گرمایش و سرمایش مدرن می باشد.