همایش جدیدالورودهای دانشگاه با عنوان ” در آستان مهر” روز پنجشنبه ۹ مهرماه در تالار استاد شریعتی برگزار گردید.

رئیس دانشگاه در ابتدا ضمن اشاره و ابزار همدردی با بازماندگان حادثه منا و تبریک عید بزرگ غدیر، ورود دانشجویان را به عرصه علم و دانش تبریک گفت و افزود:

” دانشجویان صاحبان اصلی دانشگاه هستند که باید با تمام تلاش، سعی در استفاده از این خانه در پیشبرد اهداف جامعه با کسب علم و دانش داشته باشند.”

دکتر حدادنیا افزود: شما دانشجویان با عبور از سد کنکور، وارد مهمترین مرحله جدی از زندگی تحصیلی خود شده اید که لازمه عبور از این مرحله بطور موفقیت آمیز، رعایت چند اصل است.

وی اولین قدم برای گذراندن موفقیت آمیز از مرحله دانشگاهی را کسب علم ودانش عنوان کرد و گفت:

” آینده از آن کسانی است که با تلاش، اهتمام، علم اندوزی و خردورزی سعی در گرفتن مسندها، مقام ها و کارهایی دارند که آینده کشور را به سمت موفقیت های روزافزون پیش ببرد.”

دکتر حدادنیا، ضمن اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه “اگر می خواهید آینده یک کشور را پیش بینی کنید، ببینید در دانشگاه های آن چه می گذرد” خاطرنشان کرد: مراقبت، لازمه هرگونه فعالیت دانشگاهی اعم از سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است که دانشجو با رعایت این اصول باید سعی در هموار نمودن مشکلات جامعه نماید.

وی همچنین ضمن اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه همچنان که ایران در عرصه تولید علم در جهان پیشگام می باشد آیا در عرصه تولید ثروت نیز اینچنین است، افزود: شما دانشجویان می توانید با عقلانیت و پشتکار این حلقه مفقوده را پیدا کنید.

رئیس دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: کشور در آینده نیازمند افرادی است که متخصص و ماهر باشند و کسب مدرک بدون تخصص و مهارت، در اداره امورات کشور خلل ایجاد خواهد کرد.