قابل توجه کلیه همکاران گرامی،اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز
به اطلاع همکاران گرامی،اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز می رساند ثبت نام دوره پانزدهم عتبات دانشگاهیان از ۱۰ خرداد ماه آغاز شده است. علاقمندان سفر عتبات عالیات به موارد ذیل الذکر عنایت فرمایند :
توجه : در این مرحله اساتید، کارمندان، دختران مجرد، پسران مجرد و دانشجویان متاهل می توانند ثبت نام نمایند.

• ثبت نام در سایت labbayk.ir می باشد.
  • مهلت ثبت نام تا تاریخ ۲۵ خرداد ۹۵ می باشد.
  • مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان وام به هر زائر تعلق خواهد گرفت.(به فرزندان وام تعلق نمی گیرد.)
  • جهت اطلاع از سایر شرایط به سایت عمره و عتبات دانشگاهیان ( سایت لبیک ) به نشانی www.labbayk.ir مراجعه نمایید.
  • همچنین اطلاعیه های ستاد خراسان رضوی بر روی وبسایت ( زائر) به نشانی um.ac.ir قرار خواهد گرفت.
  • جهت اطلاعات بیشتر به کارشناس عمره و عتبات عالیات حوزه فرهنگی و اجتماعی، آقای عباس بابائی داخلی ۲۹۱۱ مراجعه یا تماس حاصل فرمایید.

جهت ورود به صفحۀ ثبت نام به صورت مستقیم کلیک فرمایید.