مراسم گرامیداشت روز و مقام جانباز، با حضور جانبازان عزیز دانشگاه برگزار شد.

SONY DSC  SONY DSC

رئیس دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تجلیل از دلامردی ها و رشادت های فرزندان دلیر این مرز و بوم در جبهه های حق علیه ظلمت، جانبازان را چشم و چراغ دانشگاه برشمرد و ابراز داشت:

” انسان از این همه عظمت، متانت و صبر این عزیزان احساس غرور و شگفتی می کند که با وجود تمام آلام و دردهای جسمی و روحی، هیچگونه شکایتی ابراز نمی کنند و این مسئولیت ما را در قبال این عزیزان صد چندان می کند.”

SONY DSC  SONY DSC

دکتر حدادنیا تهیه و چاپ کتاب خاطرات و دل نوشته های جانبازان و ایثارگران دانشگاه را یک ضرورت دانست و سرعت بخشیدن به این امر را از الزامات حوزه امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برشمرد.

در این جلسه تعدادی از جانبازان دانشگاه نیز به بیان دغدغه ها و نظرات خود پرداختند که رئیس دانشگاه نیز جهت مرتفع نمودن آنها، قول پیگیری و مساعدت داد.

در پایان نیز از این عزیزان با اهدای لوح یادبود، تجلیل به عمل آمد.