مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری سه عنوان برتر سی‌ و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور را به خود اختصاص دادند.

دکتر رسول شادنیا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در اختتامیه سی و سومین جشنواره قران و عترت دانشجویان سراسر کشور زینب ضیادوست رتبه اول قرائت به روش تحقیق در بخش خواهران، زهراسادات مشکانی رتبه دوم سبک زندگی اسلامی و محمدرضا جاهدی نیا رتبه دوم حفظ کل قران کریم در بخش برادران را به خود اختصاص دادند.

وی افزود: در این دوره از جشنواره قریب به ۴۵۰ دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور در رشته های حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم، قرائت تحلیل و تحقیق و نیز اذان، دعا و مناجات، مفاهیم نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و سایر موارد با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: این جشنواره از ۱۶ الی ۱۸ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد.