همزمان با سراسر کشور، آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و کارشناسی ناپیوسته سازمان سنجش و آموزش کشور با شرکت بیش از هزارو ۸۱۱ داوطلب در دو نوبت صبح و عصر امروز در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ، اظهارداشت: آزمون دوره های کاردانی نظام جدید در نوبت صبح با شرکت ۱۰۸۹ داوطلب  کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم اکنون در حال برگزاری است.
دکتر بهمن کروجی افزود: همچنین در نوبت عصر روز جمعه آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۶ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با شرکت ۷۲۲ داوطلب در ۲۳ کد رشته امتحانی برگزار می شود.
دکترکروجی ادامه داد: امسال نیز همچون چند سال گذشته  دانشگاه حکیم سبزواری مخزن اصلی شهرستان های سبزوار و کاشمر است.