دانشگاه حکیم سبزواری میزبان اردوی انتخابی تیم ملی دوچرخه سواری جوانان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی دوچرخه سواری جوانان در این دانشگاه خبر داد.

دکتر زهرا استیری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: این اردو به منظور حضور مقتدرانه تیم ملی دوچرخه سواری جوانان در مسابقات آسیایی ۲۰۲۱ امارات از ۶ تا ۱۶ بهمن ماه در محل دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: در این اردو ۱۲ ورزشکار حضور دارند که زیر نظر کادر فنی و مربیان تمرینهای خود را پیگیری می کنند.

دکتر استیری با اشاره به پتانسیل های دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه ورزش و تربیت بدنی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای ملی سبب شناخته شدن قابلیت های دانشگاه در سطح کشور خواهد شد و همچنین می تواند امکانات ورزشی شهرستان را معرفی نماید.

وی ادامه داد: این اردو با همکاری دانشگاه حکیم سبزواری، فدراسیون دوچرخه سواری و ادراه ورزش و جوانان سبزوار در حال برگزاری است .

گفتنی است دانشگاه حکیم سبزواری در شهریورماه ۹۷ نیز میزبان اردوی تیم ملی دارت بزرگسالان ایران اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا- آقیانوسیه بود.

گزارش صداوسیما از برگزاری این اردو را اینجا ببینید.