مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری  مسابقات قهرمانی هندبال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۹ کشور با  شرکت ۵ تیم در این دانشگاه خبر داد.
دکتر محمدرضا شهابی کاسب در گفتگو با روابط عمومی، گفت: دانشجویان دانشگاه های فردوسی، سمنان، بیرجند، دانشگاه غیر انتفاعی سناباد مشهد و دانشگاه حکیم سبزواری از هفتم تا ۱۱ بهمن ماه جاری در این رقابت ها حضور می یابند.
وی درباره نحوه برگزاری مسابقات گفت: تیم ها در یک گروه و به صورت دوره ای در این مسابقات با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: تیم برتر این رقابت ها به المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که در تابستان ۹۷ در شیراز برگزار می شود، راه می یابد.
دکتر شهابی با اشاره به کسب عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور در سال های گذشته توسط تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری خاطر نشان کرد: تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری با آمادگی کامل خود را جهت حضور در این رقابت ها آماده می کند و اعضای تیم انگیزه بسیار بالایی جهت کسب عنوان قهرمانی این مسابقات و راهیابی  به المپیاد دنشجویی کشور را دارند.