تفاهم نامه همکاری دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه فرهنگیان به امضاء رسید.

رئیس دانشگاه در جمع هیئت رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه فرهنگیان سبزوار گفت:

“باتوجه به توانمندی های موجود در دانشگاه حکیم سبزواری که یکی از دانشگاه های برتر منطقه ۸ کشور شناخته شده است، می توانیم از ظرفیت های آن به عنوان دانشگاه مبداء در تعاملات پژوهشی، فن آوری و آموزشی جهت رشد دیگر دانشگاه ها ی شهرستان و منطقه استفاده نماییم.”

دکتر جواد حدادنیا به امتیازات دانشگاه حکیم اشاره و گفت:

“درحال حاضر این دانشگاه با ۱۲۰ عنوان رشته در مقطع کارشناسی، ۶۰ عنوان رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۴ عنوان رشته دکتری و همچنین وجود ۱۰ دانشکده می تواند نیاز دانشگاه ها که صرفا به امر آموزش متکی هستند را، رفع نموده و از به زوال رفتن هزینه ها و خدمات جلوگیری کند.”

وی در ادامه به برنامه استراتژیک این دانشگاه که به وزارت علوم نیز تقدیم شده است اشاره نمود که براساس بازه زمانی ۵ ساله بایستی جزو ۳۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شود، که این امر از نکات مثبت در جهت شناساندن توانمندی های بالای این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه های منطقه است.

در همین راستا و به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی، پژوهشی، تفاهم نامه ای مابین دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه فرهنگیان به امضا رسید.

طی این تفاهم نامه که در ۷ ماده به امضا رسید مواردی از جمله: اجرای پروژه های تحقیقاتی، کاربردی، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، راه اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی، تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها در جهت حل مشکلات و معظلات علمی، تحقیقاتی و رساندن به خوداتکایی دانشگاه ها مورد توافق قرار گرفت.