نشست خبری جشنواره ملی دانشگاهی سفرنامه و ادبیات داستانی رضوی ۱۸آبان ماه با حضور خبرنگاران شهرستان برگزار شد.

دکتر رضا کشاورز، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اشاره به تاریخ برگزاری اختتامیه جشنواره ملی دانشگاهی سفرنامه و ادبیات داستانی رضوی در ۲۵ آبانماه افزود:

” این جشنواره ملی که زیرمجموعه جشنواره بین المللی امام رضا(ع) و با محوریت دانشگاه حکیم می باشد، تاکنون توانسته در سه بخش داستان کوتاه، سفرنامه و خاطره ۵۸۰ اثر ادبی و هنری از دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور را دریافت کند که ۴۲۲ اثر از این تعداد مربوط به بخش خاطره نویسی جشنواره می باشد. آثار ارسالی در دو سطح داوران شهرستانی و ملی داوری و سه اثر برتر در هر بخش برگزیده می شود.

وی مهمترین هدف جشنواره را شناساندن سیره رضوی، ترویج اخلاق و فرهنگ رضوی و برقراری ارتباط عاطفی بین حضرت امام رضا(ع) و دانشجویان با خلق آثار ادبی و هنری دانست و افزود:

” در حاشیه برگزاری این جشنواره نمایشگاه مصور کتابت قرآن کریم، نمایشگاه عکس رضوی و کارگاه های آموزشی در حوزه ادبیات داستانی نیز برگزار خواهد شد.”