در تازه ترین پژوهش محققان مرکز انرژی محاسباتی دانشگاه حکیم سبزواری: پتانسیل تولید برق از حرارت اتلافی صنایع مختلف بررسی شد

در تازه ترین پژوهش محققان مرکز انرژی محاسباتی دانشگاه حکیم سبزواری، پتانسیل تولید برق از حرارت اتلافی صنایع مختلف بررسی شد.

دکتر احسان امیری راد عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری که سرپرستی این پژوهش را بر عهده داشت در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در خصوص این پژوهش گفت: بازیافت حرارت موجود در گازهای خروجی از صنایع مختلف و تبدیل آن به انرژی الکتریکی به عنوان یکی از روش های مرسوم جهت افزایش بازدهی انرژی در سطح جهان شناخته شده است که شرایط کاری این سیستم ها وابسته به دمای گازهای اتلافی است.

دانشیار مهندسی مکانیک دانشگاه حکیم سبزواری افزود: در این پژوهش براساس شرایط کاربردی، سیکل های تولید برق رانکین با سیالات کاری مختلف طراحی شده و در نهایت شرایط بهینه طراحی شامل مشخصات بویلر، سیال کاری مناسب و مشخصات کندانسور برحسب دمای گازهای اتلافی معرفی شده است.

لازم به ذکر است نتایج این تحقیق که تحت سرپرستی دکتر احسان امیری راد دانشیار مهندسی مکانیک و با دستیاری سعید محمدی و ادریس طیبان دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری انجام شده است در مجله معتبر Energy که در زمره معتبرترین مجلات در شاخه انرژی بوده و جزء ده درصد مجلات برتر پراستناد دنیا قرار دارد به چاپ رسیده است.

Source: خبر