نشست تخصصی الگوهای مشارکت دانشگاه ها در توسعه صنعتی کشور با همکاری اداره کل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه حکیم سبزواری روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه در حاشیه چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو برگزار می شود .

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی  با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی های صورت گرفته این نشست با حضور دکتر محمد سعید سیف، مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم در روز دوم چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو به میزبانی دفتر ارتباط با صنعت و همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

دکتر غلامعلی فرزی  افزود: هدف از برگزاری این نشست بررسی و بحث و تبادل نظر مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه های کشور و مدیران صنایع و سازمان ها  با مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم در خصوص وضعیت ارتباط دانشگاه با صنایع و به اشتراک گذاری تجارب ارزشمند مراکز آموزش عالی در حوزه های پروژه های صنعتی است.

گفتنی است چهارمین کنفرانس ملی سیمان و افق پیش رو با مدیریت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و همکاری صنایع سیمان کشور ۱۳ الی ۱۵ آبان ماه ۹۷ سالن همایش های رازی-تهران برگزار می شود، در این کنفرانس مهندس محسن صالحی نیا (معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت)، دکتر جعفر سرقینی (معاون امور معادن و صنایع معدنی، وزارت صنعت، معدن و تجارت)،پروفسور علی اکبر رمضانیانپور(استاد تمام دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، پروفسور حسن هاشم آبادی(استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت) به سخنرانی خواهند پرداخت، همچنین برپایی نمایشگاهی از توانمندی شرکت های داخلی به همراه آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه صنعت سیمان از دیگر برنامه هایی است که در حاشیه این همایش در نظر گرفته شده است.

علاقمندان می توانند جهت مشاهده اطلاعات این کنفرانس به سایت همایش به آدرس

مراجعه فرمایند.