در نشست مدیر همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری با رئیس و مسئولان دانشگاه پاریس ۱۳ در محل این دانشگاه، تفاهم نامه ایجاد دوره های مشترک کارشناسی ارشد بین دو دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه پاریس ۱۳ منعقد شد.

دکتر غلامعلی فرزی در گفتگویی تلفنی با روابط عمومی با اعلام این خبر گفت: ایجاد دوره های کارشناسی ارشد مشترک با محوریت مدیریت سلامت بین دو دانشگاه در راستای اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه پاریس ۱۳صورت گرفت.

وی افزود: همچنین در این نشست در خصوص راه اندازی دوره های کارشناسی حرفه ای مشترک نیز رایزنی و توافقات اولیه حاصل شد.

مدیر همکاری های علمی بین الملل دانشگاه حکیم سبزواری در ادامه با اشاره به دیگر دستاوردهای سفر خود به فرانسه از توافق با دو مجموعه آزمایشگاهی-تحقیقاتی دانشگاه پاریس ۱۳جهت همکاری های مشترک خبر داد و
افزود: همکاری های مشترک علمی-تحقیقاتی و تبادل استاد و دانشجو در امور پژوهشی وآزمایشگاهی از جمله محورهای این توافق است.

دکتر فرزی در ادامه به نشست مشترک خود با رایزن فرهنگی ایران در فرانسه اشاره کرد و اظهار داشت: طی این نشست توافقاتی خوبی بدست آمد که از جمله آن توافق جهت برگزاری دو نشست مشترک فرهنگی در ایران(شهر سبزوار) و در کشور فرانسه بود.

مدیر همکاری های علمی بین الملل دانشگاه حکیم سبزواری با تاکید بر اینکه این نشست ها با همکاری سه جانبه دانشگاه حکیم سبزواری، مرکز فرهنگی ایران در فرانسه و دانشگاه پاریس ۱۳ برگزار می شود، خاطرنشان کرد: طی توافق صورت گرفته نشستی که در سبزوار برگزار خواهد شد با حضور اسلام شناسان و ایران شناسان فرانسوی و صاحبنظرانی از سراسر ایران خواهد بود.