روز قدس، روز اسلام است
امام خمینی(ره)

روز جهانی قدس، روز استقامت، سرافرازی، عدالتخواهی و اتحاد دنیای بزرگ  اسلام  و مسلمین جهان  و روز  دفاع از آزادی و حقوق مسلمانان بی دفاع فلسطین، است.
بی شک حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس لبیک به ندای رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، تجدید پیمان با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب (مدظله العالی) است.
روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزورای در آستانه آخرین جمعه از ماه مبرک رمضان که مصادف با روز جهانی قدس می باشد  از جامعه فهیم  دانشگاهیان دانشگاه  حکیم سبزواری دعوت بعمل می آید همگام با آحاد ملت با حضوری گسترده در این راهپیمایی بار دیگر همبستگی، صلابت و بیداری اسلامی را به جهانیان نشان دهند.
وعده دیدار ما روز جمعه مورخ ۲ تیرماه ۹۶ ساعت ۱۰ صبح مکان تجمع: خیابان شهدا، مسجد آقا
                                                                              امور بین الملل و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزورای