جمعی از مسئولان دانشگاه، با فرماندهی جدید نیروی انتظامی سبزوار دیدار کردند.

رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک انتصاب جناب سرهنگ هاشمی، به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی سبزوار، گزارش مختصری از وضعیت آموزشی و دانشجویی دانشگاه، تعداد دانشجویان در حال تحصیل و اوضاع تأمینی دانشگاه و محیط اطراف آن ارائه داده و از نیروی انتظامی جهت برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف برای دانشجویان تقدیر و جهت شرکت فعال در همایش دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی جدید دعوت به عمل آورد.

دکتر حدادنیا همچنین از نگاه ژرف و عمیق فرماندهی نیروی انتظامی در مباحث اجتماعی تقدیر و تشکر کرده و ابراز امیدواری نمود که با برگزاری جلسات مشترک، در پیشبرد اهداف تعیین شده، گام های مؤثری برداشته شود.

سرهنگ هاشمی، فرماندهی جدید منطقه انتظامی سبزوار نیز در این دیدار با اشاره به آیاتی از قرآن مجید، انتظارات از جامعه دانشگاهی و دانشجویان را به عنوان طبقه فرهنگی و اندیشمند جامعه، بالا دانست و گفت:

“جایگاه علم در دین مبین اسلام، با شهادت برابر است و در جایی که دانشگاه ملاک و معیار علم و آموزش است، علم پیشرفت می کند و جهل عقب نشینی، همانگونه که سابقه تاریخی سبزوار، مبین وجود علم و اندیشه در این شهر می باشد.”

سرهنگ هاشمی با اظهار این نکته که “دشمن نسل جوان و دانشجوی ما را هدف قرار داده” در بحث پیشگیری و آموزش و همکاری مستمر با بخش دانشگاهی در این زمینه اعلام آمادگی نموده و عنوان کرد که رویکرد اصلی پلیس، پیشگیری و آموزش است و ما هیچ گاه نیروهای انتظامی و امنیتی را در مقابل دانشگاه و مردم قرار نخواهیم داد، بلکه به موازات دانشگاه گام برمی داریم و تاکید نمود که پلیس نیازمند تحول علمی است و این مهم بایستی با همکاری دانشگاه صورت پذیرد.

مدیر حراست دانشگاه نیز ضمن تشکر ویژه از نیروهای خدوم انتظامی در بحث امنیت آزمون ها و بخصوص همکاران ایشان در کلانتری ۱۴ توحید شهر و نیز اعزام کارشناسان حوزه اجتماعی و امنیتی در خصوص برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی در خوابگاه های دانشجویی به منظور آموزش دانشجویان و مباحث پیشگیرانه، اعلام آمادگی دانشگاه حکیم سبزواری را جهت همکاری ها و تعامل دوجانبه با نیروی انتظامی اعلام داشته که مورد استقبال قرار گرفت.

همچنین در پایان این دیدار، رئیس دانشگاه با اهدای هدیه ای به رسم یادبود به سرهنگ سید محمد هاشمی، فرمانده جدید منطقه انتظامی سبزوار، ورود ایشان را به این شهرستان تبریک گفته و برای وی در لباس خدمت به نظام مقدس اسلامی آرزوی توفیق و بهروزی نمود.