رئیس دانشگاه ضمن حضور در دفتر فرماندهی محترم نیروی انتظامی سبزوار، از زحمات و تلاش بی دریغ نیروی انتظامی در بحث امنیت برگزاری کنگره بین المللی سربداران تقدیر کرد.

دکتر جواد حدادنیا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های شبانه روزی نیروی انتظامی حین برگزاری کنگره، گفت :

” نظم و امنیت این کنگره را مدیون هماهنگی ها و تلاش های جناب سرهنگ هاشمی، فرماندهی محترم انتظامی شهرستان و همکاران خدومشان هستیم و امروز اینجاییم تا مراتب تقدیر و تشکر خود و اعضای کنگره را به شما و نیروهای زحمت کش این اداره اعلام نماییم.”

سرهنگ هاشمی نیز ضمن تشکر از حضور دبیر و اعضای ستاد اجرایی کنگره، اذعان داشت:

” اینگونه همایش ها و کنگره ها که بیان کننده جایگاه شهرستان هستند، باید ادامه دار باشد تا بتوان فرهنگ و جایگاه علم و جایگاه انسان های فرهیخته بیش از پیش مشخص و برجسته شود تا اندکی قدردان این عزیزان باشیم.

فرمانده نیروی انتظامی سبزوار ضمن اشاره به اینکه جمعیت دانشگاهی یک جمعیت ممتاز در سطح کشور است، گفت:

” دانشجو در مسیر علم آموزی و کسب علم باید با انضباط ترین و تابع ترین فرد باشد زیرا یکی از علل وقوع بزه در جامعه ی امروزی علم ستیزی و بی توجهی به مباحث علمی است و برگزاری همایش های علمی در هدایت صحیح دانشجویان تاثیر بسزایی خواهد داشت.”

وی همچنین در رابطه با امنیت کنگره گفت:

” امنیت و حفاظت در دو روز برگزاری کنگره در سطح استان بی نظیر بود و در تمام این مدت نیروی انتظامی و پلیس راهبر بی وقفه حافظ امنیت و سلامت برگزاری کنگره بودند.”