مراسم نخستین روز کاری سال ۹۸ در دانشگاه حکیم‌ سبزواری با حضور رئیس، اساتید، مسئولان و کارکنان دانشگاه بر مزار شهدای گمنام در  مهدیه دانشگاه حکیم سبزواری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،صبح امروز رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان با حضور در جوار مزار شهدای گمنام،ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام، در حرکتی معنوی، آغازین روز کاری خود در سال جدید را معطر به فضای معنوی یاد و خاطره شهدا نمودند.

در این مراسم دکتر علی اصغر مولوی در سخنانی ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید به همکاران اظهار امیدورای کرد سال پیش رو سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برای خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری باشد.

در ادامه همکاران دانشگاهی با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه یاد و نام این عزیزان را گرامی داشتند.