دانشگاه حکیم سبزواری با هدف حمایت از جذب فارغ‌التحصیلان توانمند مقطع دکتری و انجام پژوهشهای معتبر در رشته شیمی با گرایش شیمی فیزیک اقدام به جذب یک پژوهشگر پسا دکتری می نماید.

گفتنی است این برنامه در قالب دوره‌های پژوهشی پسادکتری و به صورت یکساله و تحت راهنمایی اعضاء هیات علمی دانشگاه که از حمایت های مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره مند هستند انجام می گردد.

تسهیلات دوره:

• پرداخت ماهانه۳۰ میلیون ریال بعنوان دستمزد پژوهشی

ضروری است رزومه علمی پژوهشگر پسادکتری مورد تأییداستاد راهنما در دانشگاه حکیم سبزواری و فدراسیون سرآمدان علمی ایران قرار گیرد.

شرایط داوطلبان

۱-داشتن دانش‌نامه‌ی دکتری مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۲- معدل کل حداقل ۱۶ بدون احتساب نمره‌ی پایان‌نامه در دوره‌ی کارشناسی ارشد و دکتری

۳- نمره‌ی قابل قبول در یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی

۴- قبولی در مصاحبه در دانشگاه حکیم سبزواری

۵- داشتن مقاله در مجلات مورد تایید فدراسیون سرآمدان علمی کشور

لطفا در صورت داشتن شرایط  فوق رزومه علمی پژوهشی خود را به آدرس ایمیل research@hsu.ac.ir ارسال نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شماره تلفن ۰۵۱۴۴۰۱۲۵۲۱ _حوزه معاونت پژوهشی_ تماس حاصل فرمایید.