کارشناس امور کانون های فرهنگی از انتشار ویژه برنامه صوتی محرم با موضوع “فرهنگ عزاداری” توسط کانون گویندگان خبرداد.

به گزارش سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، رضا سلیمانی،کانون گویندگان را جزء فعال ترین کانون های این دانشگاه معرفی کرد و گفت: این کانون که عمر یکساله در کنار دیگر کانون های فرهنگی را تجربه میکند،توانسته تا کنون بیش از۵ویژه نامه و چندین فایل صوتی در زمینه و موضوعات مختلف اجتماعی،فرهنگی و مذهبی منتشر نماید.

وی،ضمن اعلام خبر  انتشار جدیدترین اثر این کانون،از زحمات مهرداد حلبیان دبیرکانون گویندگان تقدیر کرد و افزود: حلبیان ضمن گویندگی بسیاری از برنامه های تولید شده،بخش نویسندگی و تهیه کنندگی را هم برعهده دارد که هم اکنون برنامه ای را با موضوع” نذری دادن” در حال تولید دارد.

جهت شنیدن این ویژه نامه کلیک نمایید.

ویژه برنامه محرم با موضوع” فرهنگ عزاداری” کاری از کانون گویندگان دانشگاه حکیم سبزواری.