مجموعه کتاب های مرحوم علیرضا سلیمی از وکلای شهر و برادر همکار گرامی دانشگاه آقای مجید سلیمی طی مراسمی به کتابخانه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری اهدا شد.
این کتابخانه تخصصی مشتمل بر پانصد جلد کتاب حقوقی، جزوه و نشریه و پایان نامه است که در راستای ترویج فرهنگ اهدای کتاب و ترویج کتابخوانی به کتابخانه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری اهدا شد.

در این مراسم که با حضور همسر و برادر مرحوم و مدیر حقوقی و مدیر گروه حقوق و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد ضمن تقدیر از این اقدام خیرخواهانه، یاد و خاطره آن مرحوم گرامی داشته شد.

گفتنی است مرحوم علیرضا سلیمی از وکلای خوشنام و تحصیل کرده کانون وکلای دادگستری خراسان رضوی بود که در اثر ابتلا به بیماری به سوی سرای سرمدی کوچید. علیرضا سلیمی در سال ۱۳۴۸ در سبزوار زاده شد. او در کنکور سراسری ۱۳۶۶ در رشته حقوق دانشگاه شیراز پذیرفته و در سال ۱۳۷۰ فارغ التحصیل شد و در سال ۱۳۹۴ نیز در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش حقوق خصوصی از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیل شد. علیرضا سلیمی با قبولی در آزمون ورودی ۱۳۸۰ کانون وکلا پروانه وکالت خود را دریافت و مشغول به وکالت شد.

روحشان شاد