مراسم تجلیل از دانش آموزان برگزیده آزمون آمادگی المپیاد ریاضی برگزار شد

با حضور نمایندگان سبزوار در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر، ریاست و مسئولان دانشگاه، مراسم تجلیل از دانش آموزان برگزیده آزمون آمادگی المپیاد ریاضی کشور در تالار دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی برگزار شد.

در این مراسم که ۳۲ نفر از دانش آموزان نخبه و برجسته شهرستان در زمینه ریاضی به همراه خانواده و جمعی از پیشکسوتان و مدیران و معلمین آموزش و پرورش سبزوار حضور داشتند، با اهدای لوح تقدیر و مدال یادبود، از ایشان تجلیل به عمل آمد.

IMG_5777  IMG_5792

.

دکتر وطن دوست، عضو هیإت علمی گروه ریاضی دانشگاه و مدیر خانه ریاضیات سبزوار در ابتدا با ارائه گزارشی از روند برگزاری آزمون گفت:

” آزمون آمادگی المپیاد ریاضی برای نخستین بار به همت دانشگاه حکیم سبزواری و همکاری خانه ریاضیات سبزوار و مساعدت اداره کل آموزش و پرورش شهرستان و نیز همکاری صمیمانه مدارس در آذر ماه سال جاری برگزار و دانشگاه برای برگزیدگان دوره آموزشی و آمادگی برای شرکت در المپیاد کشوری برپا می نماید.

ضمناً، المپیاد دانش آموزی کشوری با ثبت نام از دانش آموزان متقاضی از آذر ماه هر سال در سراسر کشور آغاز و در بهمن ماه مرحله اول آن و مرحله دوم در اردیبهشت ماه با شرکت بیش از ۱۵۰۰ دانش آموز برگزیده از سراسر کشور به صورت تشریحی برگزار می گردد و در نهایت ۴۰ نفر از برترین دانش آموزان تحت نظر آموزش و پرورش و همکاری باشگاه پژوهشگران جوان در دوره های حرفه ای جهت انتخاب تیم ملی ریاضی شرکت می نمایند.”

رئیس دانشگاه حکیم نیز در این مراسم با تبریک ایام ا… دهه مبارک فجر، مقدم مسئولان ارجمند و دانش آموزان آینده ساز ایران اسلامی و خانواده های محترمشان و نیز پیشکسوتان بزرگوار تعلیم و تربیت شهرستان را به دانشگاه حکیم گرامی داشت و با اشاره به جایگاه بالای ریاضی و علوم مربوط به آن افزود:

IMG_5788(FILEminimizer)  IMG_5836

” از دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه همواره انتظار می رود تا در ارتقای شهرستان در سطوح مختلف تأثیر گذار باشد و یکی از راههای حصول به این امر ورود دانشگاه به طور عمیق در بحث رشد و توسعه علم و فناوری در میان قشر عزیز دانش آموزان است که جای خالی آن را همواره احساس می شود و به لطف خدا با همکاری خانه ریاضیات سبزوار برای نخستین بار این آزمون برگزار شد و امیدواریم تا ماحصل آن شناسائی نخبگان و برگزیدگان برتر شهرستان در حوزه ریاضی باشد که در حقیقت آنها هستند که از نقطه نظر فکری موتور پیشبرنده و محرک رشد و توسعه شهرستان در آینده خواهند بود.

پس از سخنان ریاست دانشگاه، آقایان دکتر محسنی و مهندس سبحانی فر نمایندگان محترم سبزوار در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی با تقدیر از زحمات و تلاش مسئولان امر در برگزاری آزمون مزبور، رشد و توسعه کشور را با توجه به کارشکنی ها و دسیسه های بسیار استکبار جهانی، در گرو اتکا به نیروی خلاق و نخبگان کشور و نیز اتحاد آحاد مختلف مردم دانسته و حمایت قانونگذاران در مجلس شورای اسلامی را از نخبگان علمی کشور به طرق مختلف اعلام داشتند.

IMG_5906  IMG_5910  IMG_5926

IMG_5949  IMG_5943

سپس مراسم تجلیل و تقدیر از دانش آموزان برگزیده آزمون آمادگی المپیاد ریاضی با اهدای لوح تقدیر و نشان یادبود به این عزیزان برگزار شد.