مراسم تقدیر از دست اندرکاران اجرایی کنگره بین المللی سربداران، سه شنبه شب اول دیماه با حضور خانواده همکاران برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این گردهمایی صمیمانه ضمن خوش آمدگویی به همکاران و خانواده محترمشان گفت:

” تاریخ ۳۰ ساله دانشگاه همیشه مملو از افتخارات بزرگ و کوچک بوده، هست و خواهد بود که آخرین آن چند روز گذشته رقم خورد و این امکان پذیر نبود مگر با همت و پشتکار و همدلی دست اندرکاران برگزاری کنگره سربداران که نتیجه آن افتخاری بود برای دانشگاه و منطقه و استان.”

دبیر کنگره سربداران در ادامه در رابطه افزود:

” امروزه لازم است دانشگاه ها در یک عرصه رقابتی ورود پیدا کنند تا بتوانند کاری انجام دهند که در شان و خور آن دانشگاه باشد و هر دانشگاهی که بتواند در فضای علمی و پژوهشی در جامعه درخشش بیشتری داشته باشد، قدر مسلم موفقیت  آن نیز در سایر عرصه ها بیشتر خواهد بود.”

وی در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از تمامی کمیته های کنگره، گفت:

” کمیته علمی کنگره جز اولین کنگره هایی بود که از دو سال گذشته کار خود را شروع کرد و اعضای هیات علمی طی تقریبا ۲۰ جلسه کار کردند تا بتوانند بر غنای کنگره بیافزایند و همراه با تمامی کمیته ها دست به دست هم دادند تا غرور منطقه یکبار دیگر به رخ کشیده شود.”

دکتر حدادنیا ضمن اشاره به بعد خارجی و دیدگاه های شخصیت ها نسبت به برگزاری کنگره گفت:

” شخصیت های مختلف کشوری پس از برگزاری کنگره با این سطح کیفیت در یک شهرستان غیر از مرکز استان ابراز خرسندی کردند از جمله دکتر جنتی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کنگره که آنرا درحد کنگره های بین المللی دانست، همچنین حجت الاسلام دکتر سعیدی، مدیر حوزه های علمیه قم طی پیامی اعلام کرد دست تمامی دست اندرکاران کنگره را از راه دور می فشارم که توانستند چنین افتخار بزرگی را برای این منطقه رقم زنند و از امام زمان (عج) خواهانم که این افراد را در پناه حق محفوظ بدارد.”

اجرای برنامه های شاد و فرهنگی و تجلیل از عوامل اجرایی و دبیران کمیته های کنگره از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.