مسئول آزمایشگاه های دانشگاه حکیم سبزواری گفت: برای نخستین بار در شهرستان، مراسم ‘ روز درب های باز’ (open day) در محل دانشگاه حکیم سبزواری طی امروز و فردا برگزار می شود.photo_2017-02-05_12-33-55

دکتر ریحانه صباغ زاده صبح امروز در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: روز دانشگاه با درهای باز به منظور ایجاد ارتباط سازنده میان پژوهشگران و دانشگاه و آشنا کردن هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان با فضای دانشگاه و پژوهش و افزایش سطح اطلاعات مراجعه‌ کنندگان در رابطه با محیط دانشگاه، رشته‌ها، امکانات و تجهیزات و …. برای نخستین بار در سطح شهرستان در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

photo_2017-02-05_14-06-02

وی افزود: بر طبق برنامه ریزی انجام شده، پیش بینی می شود در قالب این برنامه دو روزه  بالغ بر ۷۰۰ دانش آموز، صاحبان صنایع و کارآفرین شهرستان سبزوار از دانشگاه حکیم سبزواری بازدید کنند .
دکتر صباغ زاده با اشاره به اینکه در طی این مراسم بازدیدکنندگان با حضور در کلاس ها، دانشکده ها، کارگاه ها و بخش های مختلف در جریان برنامه ها و فعالیت های این دانشگاه قرار خواهند گرفت، تصریح کرد: در خلال این بازدید ها  توسط مسئولان دانشگاه، توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت دانشگاه و فعالیت های آن به دانش آموزان و ملاقات کنندگان ارائه می شود.photo_2017-02-05_12-35-32