مراسم گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه برگزار شد

با حضور جمع کثیری از اعضای هیأت علمی و خانواده محترمشان، مراسم گرامیداشت مقام استاد و معلم در تالار شریعتی برگزار شد.

.

.                                                                        SONY DSC

حجت الاسلام دکتر خاتمی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، در ابتدا ضمن تبریک هفته آموزش و روز معلم به همکاران و اساتید دانشگاه، شخصیت استاد شهید مطهری را نمونه و الگویی شاخص برای تعلیم و تربیت برشمرد که تلاش و خستگی ناپذیری ایشان در راه اشاعه مفاهیم و فرهنگ غنی و اندیشه اسلامی زبانزد خاص و عام است.

.

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز ضمن عرض خیر مقدم به همکاران و اساتید دانشگاه و خانواده های محترم شان در مراسم گرامیداشت معلم، تکریم و تجلیل از مقام معلم و استاد را در حقیقت تجلیل از مقام علم و آموزش و تعلیم و تربیت دانست و ضمن اشاره ای کوتاه به جایگاه علمی و آموزشی دانشگاه حکیم در حال حاضر، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مضاعف، جایگاه و مرتبه علمی دانشگاه ارتقاء یافته و به درجه ای برسد که شایسته آن است.

.

همچنین طی این مراسم، ضمن اجرای برنامه های تفریحی و سرگرم کننده، هدایایی نیز تقدیم همکاران عزیز عضو هیأت علمی گردید.