هشتمین جشنواره ملی حرکت با حضور مسئولان وزارت علوم و رئیس و مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد، روز شنبه ۱۸ مهرماه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی بازدید از غرفه نمایشگاهی انجمن های علمی دانشگاه حکیم سبزواری، گفت:

” یکی از اقدامات مثبت در این دوره از جشنواره دانشجویی حرکت، حضور شرکت های دانش بنیان است و امیدواریم در این جشنواره ها شاهد تبدیل ایده ها به فناوری و در نهایت تجاری سازی این طرح ها باشیم.”

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد نیز هشتمین جشنواره حرکت را دستاوردی تمام دانشجویی دانست و یادآور شد:

“همکاری انجمن ها و شورای دبیران انجمن های علمی و مشارکت حداکثری با محوریت دانشجویان، این جشنواره را از جشنواره های پیشین متمایز ساخته است.”

وی خاطرنشان کرد از مزیت های این جشنواره دعوت از نمایندگان دانشجویی ۱۰ کشور و ایجاد غرفه های فن بازار می باشد.

لازم به ذکر است نمایشگاه جشنواره ملی حرکت از تاریخ ۱۸ الی ۲۰ مهر، در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد آماده بازدید علاقمندان می باشد.