قابل توجه دانشجویان محترم مقطع دکتری دوره روزانه
( غیر بورسیه و غیر شاغل )

فرم ثبت نام در انتهای اطلاعیه موجود می باشد

متقاضیان وام ویژه دکتری می توانند از تاریخ ۹۵/۰۷/۲۷ لغایت ۹۵/۰۸/۱۹ جهت دریافت فرم درخواست وام مزبور به سایت دانشگاه یا پرتال معاونت دانشجویی مراجعه وپس از تکمیل فرم مراتب را به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمایند .

شرایط متقاضیان :

1. سپردن تعهد نامه محضری ویژه وام دکترا با ۲ ضامن معتبر .
  2. عدم دریافت پژوهانه در طول دوره تحصیل .
  3. عدم بدهی معوقه به صندوق رفاه دانشجویان .

گفتنی است :

• دانشجویانی که قبلا از تسهیلات مذکور استفاده نموده اند صرفاً فرم شماره ۳ را تکمیل و تحویل نمایند ، ضمناً این دسته از دانشجویان نیازی به سپردن مجدد تعهد نامه ندارند .
  • دانشجویانی دارای تعهد نامه محضری معتبر می باشند ، سپردن تعهد جدید با یک ضامن قابل قبول می باشد . ( این مورد بایستی توسط کارشناس اداره مزبور بررسی شود .)
  • دانشجویانی که موضوع رساله آنها کاربردی و تقاضا محور بوده و مورد تائید شورای پژوهشی دانشگاه نیز می باشند بایستی علاوه بر فرم مزبور نسبت به ارائه صورتجلسه پژوهشی نیز اقدام نمایند .
  • شایان ذکر است امکان پرداخت همزمان وام ویژه دکتری و تحصیلی در این مرحله وجود ندارد .

دریافت فرم (کلیک نمایید)

اداره رفاه دانشجویان