دانشگاه حکیم سبزواری با هدف حمایت از جذب فارغ‌التحصیلان توانمند مقطع دکتری و انجام پژوهشهای معتبر در رشته مهندسی مواد با گرایش مواد پیشرفته و نانومواد اقدام به جذب ۲ پژوهشگر پسا دکتری می نماید.

گفتنی است این برنامه در قالب دوره‌های پژوهشی پسادکتری و به صورت یکساله و تحت راهنمایی اعضاء هیات علمی دانشگاه که از حمایت های مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره مند هستند انجام می گردد.

تسهیلات دوره:

• پرداخت ماهانه ۳۰ میلیون ریال بعنوان دستمزد پژوهشی
  • مبلغ ۵۰ میلیون ریال بعنوان گرنت پژوهشی به پژوهشگر پسادکتری

ضروری است رزومه علمی پژوهشگر پسادکتری مورد تأییداستاد راهنما (مدیر پژوهشی) در دانشگاه حکیم سبزواری و فدراسیون سرآمدان علمی ایران قرار گیرد. لطفا در صورت داشتن شرایط ذیل رزومه علمی خود و مدارک مربوطه را تا تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۵ به نشانیhamid.oveisi@hsu.ac.ir ارسال فرمایید.

شرایط داوطلبان
۱- داشتن دانش‌نامه‌ی دکتری مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
۲- معدل کل حداقل ۱۶ بدون احتساب نمره‌ی پایان‌نامه در دوره‌ی کارشناسی ارشد و دکتری
۳- نمره‌ی قابل قبول در یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی