پیامهای تعدادی از اساتید دانشگاه حکیم سبزواری در خصوص ضرورت شرکت در انتخابات:

۱) “من رای می دهم، پس هستم.”

سید محمد رضا عادل؛ دانشیار گروه زبان انگلیسی.

________

۲) “امروز جمهوری اسلامی بعنوان علمدار حاکمیت شیعه در جهان، حرم است و دفاع از این حرم بر ما واجب است پس من با رأی خود بر حمایت و دفاع از آرمان‌های بلند آن مشارکت میکنم.”

هادی سلیمانی مقدم دانشکده جغرافیا و علوم محیطی.

_______

۳) “برای دوام و بقای این سرزمین و این نظام هزاران شهید عزیز خون را تقدیم کردند، شاید حداقل کاری که از نظر عقلی، اخلاقی و شرعی برای حفظ امنیت این مرز و بوم و آسایش مردمان آن بتوان انجام داد، رای دادن و انتخاب درست باشد.”

دکتر محمد قلی زاده؛ استادیار گروه مهندسی مکانیک.

________

۴) “من رای میدهم چون

منطقی ترین راه کاهش مشکلات جامعه را حضور در انتخابات و انتخاب اصلح میدانم نه قهر با صندوق رای.

اگر بی تفاوت باشم دیگران برای من تصمیم خواهند گرفت؛ تصمیمی که بر سرنوشت من و جامعه اثرگذار است.

مطمئنم اگر سردار شهید سلیمانی (که امنیت ما مدیون اوست)، الان در بین ما بود، رای میداد و به رای دادن تشویق می کرد.”

دکتر مهدی صمدی، دانشیار گروه مهندسی برق.

_____

۵) “ده ها هزار شهید جان عزیزشان را تقدیم کردند تا نظام اسلامی مستقر و مستحکم شود. نظامی که سرنوشت مردم را خودشان رقم بزنند. با شرکت در انتخابات، ضمن دفاع از حق رای خودم، قدردان خون شهیدان خواهم بود.”

دکتر عباس احسانی سرشت، استادیار گروه مهندسی مکانیک.

_____

۶) “من رای می دهم چون انتخابات را تعیین سرنوشت می دانم و میخواهم به اندازه یک نفر در سرنوشت و آینده کشورم مؤثر باشم.”

دکتر شادنیا، گروه مهندسی عمران.

_____

۷) “من رای میدهم چون سکوت شرایط را بهبود نخواهد داد.”

دکتر احسان بهنام طلب، گروه مهندسی عمران.

_____

۸) “من رای می دهم چون نمی خواهم دشمن شاد شوم. کشورم را دوست دارم و برای سربلندی وطنم و موفقیت های روزافزون هم وطنان م حتماً به گزینه ی اصلح رای می دهم. جانم فدای ایران.”

دکتر رحمان زندی، دانشکده جغرافیا و علوم محیطی

_____

۹) “من رای میدهم چون سرنوشت فرزندانم برایم مهم است و دوست دارم ایرانی توانمند برای فرزندانم محقق شود.”

دکتر محمد ابراهیم حاجی آبادی، دانشیار گروه برق

____

۱۰) “من رای میدهم چون وطنم را نیازمند دولتی قوی و مقتدر میدانم تا از وضع موجود خارج شود.”

دکتر موسی حکیمی صدر، گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی

___

۱۱) “ایرانی یکپارچه، با حکومت و دولتی مقتدر، لازمه شکوفایی و رشد پایدار و ریشه دار کشور من است. دشمنان و بدخواهان داخلی و خارجی مترصد ضعیف شدن این حکومت هستند تا وحشیانه بر آن بتازند و کشور مرا تکه تکه کنند. تضعیف دولت و حکومت کمک بزرگی به این دشمنان است. حضور پرشور در انتخابات نشانه مهمی از پشتوانه محکم نظام است، که چشم طمع را دور میکند. پس من حتما رای میدهم. چون کشورم را یکپارچه، مقتدر و ریشه دار میخواهم.

بعد از انتخابات نیز، در صحنه سازندگی و کمک به دولت و اصلاح ناراستی های آن حضور فعال خواهیم داشت.”

دکتر محمد زیرک، گروه فیزیک

______

۱۲) “ان الله لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم ۗ

من در انتخابات حتما شرکت خواهم کرد چون از لحاظ عقلی هر جامعه‌ای که بخواهد موفق شود باید در سرنوشت خود سهیم باشد و مهم‌ترین شیوه سهیم شدن در سرنوشت به ویژه در دوران کنونی تمدن بشر، شرکت در انتخابات است که به واسطه آن می‌توان مطالبه گری کرد.

از لحاظ دینی هم اگر بخواهیم در نظر بگیریم طبق بیان قرآن؛ «هر ملتی آینده خود را به دست خودش رقم می‌زند» لذا اگر در انتخابات شرکت نکنیم فردی که مورد نظر است انتخاب نشود فردی به میدان می‌آید که مد نظر نبوده است و از این لحاظ وظیفه دینی حکم بر شرکت در انتخابات دارد.”

سید محسن آزیز استادیار گروه فقه و مبانی حقوق

____

۱۳) “من در انتخابات شرکت می کنم، چون برای تعیین سرنوشت کشورم دغدغه مند هستم و اعتقاد راسخ دارم ایران اسلامی از ظرفیت غنی برای رشد همه جانبه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برخوردار است و انتخاب یک مدیر کارآمد در راس دولت تاثیر بسزایی در محقق شدن این رشد و رفع مشکلات کنونی خواهد داشت.”

دکتر رضا سهیلی فرد، دانشیار گروه مهندسی مکانیک.