دکتر عبدالرحیم عسکری، معاون اداری و مالی دانشگاه پیام تبریکی به مناسب فرارسیدن هفته دولت و  روز کارمند صادر کرد. متن این پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را غنیمت می‌شماریم تا به همه همکاران خوبمان در خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری عرض سلام و ابراز ارادت کنیم.

قدر دانی از کارمند مسئول و وظیفه شناسی را که با بهره گیری از تخصص و تعهد و کاربرد مهارت های لازم، احترام و اکرام به ارباب رجوع به خصوص دانشجویان، برای پیشرفت دانشگاه، با هدف اعتلاء و ارتقای فعالیت های علمی و عملی اهتمام می ورزد یک فریضه دانسته و تلاش های بی دریغ و خالصانه همه کارمندان را که بازوان توانای دانشگاه در عرصه های مختلف به شمار می روند پاس می داریم.

به طور حتم بار سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی دانشگاه بر عهده کارمندان زحمتکش قرار دارد و هیچ تلاشی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب‌رجوع بدون همت این عزیزان موفق نخواهد بود.

با تشکر و سپاس

عبدالرحیم عسکری