به همت دفتر همکاری های علمی بین المللی و ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری، کارگاه آموزشی”تمرین فلسفی آموزش تفکر” با تدریس ایزابل میلون، مدیر موسسه تمرین فلسفی در فرانسه و پیشرو و صاحب سبک در آموزش تفکر، به‌ویژه آموزش تفکر به کودکان، در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

محورهای اصلی این کارگاه عبارت بود از تفکر انتقادی، هنر پرسیدن سوال، بیان استدلال مناسب، تعیین اولویت و تصمیم‌گیری، واضح کردن اندیشه‌ها، درک خود، ارزیابی دیگران، قضاوت کردن و تحلیل متن که توسط دکتر میلون برای مخاطبان  این کارگاه  ۶ ساعته تشریح شد.

گفتنی است به سبب اهمیت محورهای کارگاه و کاربردی بودن این محورها در امر آموزش و پرورش با هماهنگی های صورت گرفته توسط دانشگاه حکیم سبزواری علاوه بر اساتید دانشگاه، از مسئولین آموزش و پرورش سبزوار، مدیران مدارس و معلمین مقاطع مختلف جهت حضور در این کارگاه دعوت به عمل آمده بود.

لازم به یادآوری است پیش از این کارگاه نشست هم اندیشی  پروفسور میلون با رئیس و مسولان و اساتید دانشگاه برگزار شد.