قطارششمین جشنواره رویش با کسب یک مقام برتر در سطح دانشگاه های کشور توسط  دانشگاه حکیم سبزواری به مقصد رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ششمین جشنواره رویش با معرفی برترین ها،به کار خود پایان داد.هزار و ۳۲۸ کانون در بخش های مختلف در نمایشگاه جشنواره کانون های، فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویی کشور به رقابت پرداختند. که دانشگاه حکیم سبزواری در بخش تهیه فیلم کوتاه مستند توسط کانون فیلم و عکس با عنوان ” مستندقیام خاک” مقام اول این بخش را به خود اختصاص داد.
لازم به ذکر است۱۳۲ اثر در حوزه تئاتر و ۱۰۴ اثر در حوزه فیلم به جشنواره ارسال شده بود.

گفتنی است، ششمین جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور۱۲۳ دانشگاه  و موسسه آموزش عالی کشور به مدت سه روز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

لازم به یادآوری است، جشنواره رویش هر ساله به همت اداره کل فرهنگ وزارت علوم و با فراخوان آثار کانون های فرهنگی هنری برگزار می گردد که در نهایت با برگزاری یک هفته نمایشگاه دستاورد های کانون ها با حضور کارشناسان و نمایندگان کانون های فرهنگی دانشگاه های مختلف و برگزاری غرفه و میزبانی از سایر دانشگاه ها و داوری و معرفی آثار برتر به کار خود پایان می دهد.

photo_2016-09-10_15-30-28