توفیق دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد و المپیاد دانشجویی

تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فرانسه که اولین دوره فارغ التحصیلان این رشته نیز محسوب می گردند، در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری موفق به کسب رتبه های دو رقمی و افتخارآفرینی برای خود و دانشگاه شده اند.
مطابق اعلام دانشکده ادبیات و علوم انسانی آقایان و خانم ها؛
۱- مائده هروی: رتبه ۱۲    ۲- نوید طالبی: رتبه ۲۴       ۳- زینب دلام: رتبه ۳۵          ۴- الهه حسن زاده: رتبه ۵۱        ۵- زهرا نوده: رتبه ۶۱  و  ۶- زهرا پرویسی: رتبه۹۶  را کسب نموده اند.
کسب این موفقیت را به این عزیزان و اساتید ساعی گروه زبان و ادبیات فرانسه تبریک عرض می نماییم.

———————————————————————————–

همچنین با اعلام دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی، سرکار خانم فاطمه خلفانی دانشجوی رشته مهندسی شیمی این دانشکده در مرحله اول نوزدهمین المپیاد دانشجویی مهندسی شیمی موفق به کسب رتبه ۲ و راهیابی به مرحله نهایی المپیاد گردیده است، که توفیق ایشان را نیز در سایر مراحل زندگی از خداوند متعال خواهانیم.

روابط عمومی دانشگاه

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod