درباره دانشگاه | رشته های تحصیلی | تقویم آموزشی
شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

با حکم رئیس دانشگاه دکتر حسن صیانتی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه منصوب شد

تعداد بازدیدها:324

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر حسن صیانتی، استادیار و عضو محترم هیات علمی گروه فلسفه و حکمت اسلامی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه منصوب  کردند.

متن این حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر حسن صیانتی

استادیار و عضو محترم هیات علمی گروه فلسفه و حکمت اسلامی

با سلام

احتراماً نظر به مراتب تعهد و سوابق جناب عالی و با توجه به مصوبه کمیسیون دائمی هیات امناء دانشگاه مورخ ۹۶/۴/۲۷، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، شما را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه منصوب می نمایم. امید است با عنایات الهی، همکاری کارکنان دانشگاه و واحدهای ذیربط، در خدمت به فرهنگ جامعه دانشگاه و بویژه دانشجویان گرامی با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، شایسته سالاری و صرفه و صلاح دانشگاه موفق و پیروز باشید.

انتظار می رود با تکیه بر روحیه خدمتگزاری و در سایه مدیریتی صمیمانه بر پایه ارزشهای اسلامی، فعالیت های خود را بر محور احترام به جامعه دانشگاهی، تسهیل و روان سازی امور و افزایش بهره وری براساس شرح وظایف اجرا نمایید. از خداوند متعال توفیق روز افزون شما را آرزومندم.

نوشته شده در: